Varför välja oss?

Webbkameraartister älskar denna plattform för dess användarvänlighet, hög trafik och anpassningsbara upplevelse. Streamate erbjuder dig allt du behöver för att få ekonomisk oberoende genom att arbeta som webbkameraartist. Webbkameraartister älskar denna plattform för dess användarvänlighet, hög trafik och anpassningsbara upplevelse. Streamate erbjuder dig allt du behöver för att få ekonomiskt oberoende genom att arbeta som webbkameraartist.

Hur man blir en cam-modell
Bli en streamate-modell
Fördelarna med att vara en kammodell

En av de största fördelarna med att bli en kammodell är naturligtvis självständighet. Du får välja när, var och hur mycket du vill arbeta. Du kan tjäna en stabil inkomst genom att arbeta deltid eller heltid på Streamate och du kommer att njuta av den sällsynta fördelen med att vara din egen chef. Gå med i vårt gemenskap nu och lär dig mer!

Streamate nätverket

Streamate är för närvarande världens största webbkameranät för vuxna! Vi har 600 miljoner besökare varje månad över hela världen. Som ett resultat kommer du att kunna njuta av konstant trafik från betalande kunder i ditt chattrum och möjligheten att tjäna en hög inkomst.

Streamates service och support

Vår ständiga framgång drivs av vårt dedikerade team som alltid är redo att svara på alla dina frågor! Vi erbjuder support på ditt lokala språk, så kontakta oss om du vill bli modell på Streamate eller om du behöver hjälp med ditt konto.

2500
Webbsidor
600
Miljon besökare / månad
10
Miljontals registrerade användare
1
Unik upplevelse
Gå med i Streamate
LÅT OSS BÖRJA
Modeller säger om oss
Våra modeller tänker
Sigrid

Det jag gillar mest med att arbeta med Streamate är det faktum att jag får erbjuda mina fans en personlig upplevelse och få dem att komma tillbaka för mer. Med Streamate kan jag enkelt se tidigare föreställningar och ta ner anteckningar medan jag chattar med mina medlemmar. Detta hjälper mig att lära känna dem bättre och anpassa den show jag erbjuder dem, vilket som ett resultat ökar mina inkomster.

Våra modeller tänker
Maja

Jag har jobbat som kammodell under en längre tid och jag kan ärligt säga att Streamate är det bästa valet för närvarande. Denna plattform är mycket enkel och användarvänlig. Jag har lätt lärt mig att använda alla dess alternativ och jag är väldigt glad att den här webbsidan låter mig ställa in mina priser och välja önskat schema med bara några få klick.

Våra modeller tänker
Jolande

Jag har provat camming innan jag gick med i Streamate och jag har bara lyckats tjäna betydande summor pengar efter jag kom hit. En sak som Streamate har hjälpt mig med är den goda kvalitetstrafiken det gav mig. Utan det hade jag inte kunnat tjäna tillräckligt med pengar för att bli oberoende ekonomiskt. Jag rekommenderar det helt och hållet till alla modeller som vill försörja sig på det här jobbet.

Våra modeller tänker
Annali

Innan jag gick med i Streamate trodde jag att det att vara min egen chef bara var en dröm som aldrig skulle bli verklighet. Först började jag bara arbeta några timmar per vecka och insåg snart att jag kunde uppnå mycket mer genom att lägga in extra timmar. Efter några månader gav jag upp mitt stressiga heltidsjobb och började arbeta uteslutande på Streamate. Jag älskar den här plattformen för alla fördelar och hög trafik den gav mig och för att hjälpa mig att uppnå min frihet.

Våra modeller tänker
Filippa

Jag gillar att kamma på Streamate av olika skäl. Först och främst är det här jag har tjänat mest under de senaste 5 åren sedan jag jobbat som kamflicka. Jag älskar också den frihet som Streamate ger mig; Jag kan ställa in mitt eget schema som jag vill och oavsett vilken tid på dagen eller natten jag loggar in får jag alltid hög trafik, plus Streamate hanterar all marknadsförings- och marketingdetaljer och jag behöver bara fokusera på mig själv och mina medlemmar.

Utterligare fördelar
Utterligare fördelar
Samarbeta med ett pålitligt företag som grundades 2003.
Partnerprogram med med utmärkta intjäningsmöjligheter.
Pålitlig teknik som ökar din online-produktivitet.
Alternativet att välja en icke-naken kategori.
Möjligheten att tjäna genom att sälja videor eller foton även när du är offline.
Inga annonser som kan distrahera kundernas uppmärksamhet.
Möjligheten att använda en mask när du chattar offentligt.
Användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att kontrollera din inkomst
Olika prisalternativ per session för olika kunder.
Friheten att välja sitt eget schema.
Utterligare fördelar
Friheten att välja din egen stil, det finns inget obligatoriskt utseende.
Möjligheten att ansluta olika virtuella leksaker.
Annonsering på sociala medier för modeller som väljer att använda sociala plattformar.
Möjligheten att använda geobegränsningsalternativ.
En mängd olika betalningsmetoder.
Prioriterad placering för nya modeller.
Möjligheten att tjäna ännu mer pengar genom att delta i våra tävlingar.
Möjligheten att dela foton och videoinnehåll om du vill.