Vad behöver du för att bli en kammodell?

Du behöver bara några saker för att komma igång.

Hur man blir en cam-modell
Dator
Dator

Du kan komma igång med nästan vilken modern dator som helst som kör Windows eller Mac OS! För bästa videoupplevelse rekommenderar vi en dator med en i7-processor (eller motsvarande) och minst 8 GB RAM-minne. Kontakta oss om du inte är säker på om din dator är tillräckligt snabb eller om du vill ha råd om uppgradering.

Internet anslutning
Internet anslutning

För att komma igång är det inte bara din prestanda som är viktig, din internetanslutning måste också vara i toppklass! Dyk ner i Viktig teknik för streaming av högsta kvalitet för mer information.

Webbkamera
Webbkamera

Du kan börja med vilken webbkamera som helst, även den bärbara datorns webbkamera, även den som är inbyggd i den bärbara datorn. För att få mer uppmärksamhet rekommenderar vi en vidvinkel webbkamera med HD-kvalitet för video. Du kan också använda en videokamera och fånga kort för kristallklar videokvalitet. Kontakta oss om du behöver råd om hur du väljer rätt webbkamera.

Åldersintyg/ identifiering
Åldersintyg/ identifiering

Streamate är strikt för att uppfylla lagliga krav, så du måste skicka in bevis på din identitet och ålder för att registrera dig hos oss (18 år eller äldre, i de flesta områden). Alla myndighetsutfärdade foto-ID accepteras! Dessa personuppgifter kommer att skyddas.

Profilbild
Profilbild

Du måste lägga till minst ett foto i din offentliga profil, välj en som gör att du sticker ut och lockar besökare. Du kan lägga till så många ytterligare foton som du vill i din profil.

Allmän profil
Allmän profil

Du kommer att fylla i en profil om dig själv och dina intressen. Din profil kommer att visas på över 2000 populära webbplatser för vuxna i vårt nätverk. För din integritet kan du välja att ställa in geografiska begränsningar för att dölja din profil för människor i vissa städer eller länder.

Har du några frågor?
Har du några frågor?

Om du inte hittar svaret på vår sida, tveka inte att kontakta oss.

FRÅGA OSS

Redo att bli en Streamate-modell?

Registrering är lika enkelt som 1-2-3!

Nödvändiga saker
  • Sign up

    Ange bara din e-postadress här och vänta på vår bekräftelse.

  • Skapa din profil.

    Efter att ha bekräftat din e-postadress, lägg till ditt identitetsbevis och profilbild. Fyll sedan i din profil.

  • Logga in

    Vänta tills ditt konto godkänns, logga in och börja tjäna pengar direkt.

Gå med i Streamate
LÅT OSS BÖRJA