Att välja rätt leksaker för att maximera intäkterna

Allt du bör veta om vibrerande leksaker och dildos

Att välja rätt leksaker och tillbehör till dina strömmar verkar vara ett mycket enklare beslut än vad det faktiskt är. Du måste veta exakt vad din publik gillar och välja något från de oändligt många alternativen som du känner dig helt bekväm med. Att lägga ner den där lilla extra ansträngningen och göra din research kommer säkert att betala sig: när du gradvis engagerar din publik mer och mer kommer de att vilja stanna kvar längre. Att investera i rätt leksak kan alltså få en överraskande effekt på dina intäkter.

Att välja rätt leksak för dig kommer i slutändan att bero på dina individuella preferenser, men det finns några tydliga trender och tumregler som du bör vara medveten om. Så här är allt du bör veta om vibe toys och dildos som cam-modell.

Tumregler för att välja rätt leksak

När det gäller att välja rätt leksak kan du känna dig lite skrämd eftersom du har oändligt många alternativ att välja mellan. Många av dem är märkta som "ultimat nyhet" och kan ha ett orimligt högt pris. Medan vissa billigare modeller helt enkelt kan ha dålig design eller vara tillverkade av farliga material. Ordspråket gäller dock även för vibe toys och dildos: du får vad du betalar för.

Vår erfarenhet på Streamate säger att du egentligen inte kan gå fel med en ny leksak, vilket också bekräftas av hård statistik. 82 procent av kvinnorna och 74 procent av männen äger visserligen sexleksaker i USA och deras antal fortsätter att öka år för år. Oavsett omständigheterna visar fakta att människor gillar att leka med leksaker i sängen. Håll ändå alltid ett öga på dina stamgästers reaktioner när du plockar fram något nytt. Om dina fans verkar gilla det kan du vara lite djärvare och experimentera med andra nya, mer äventyrliga alternativ.

Fördelar med vibrerande leksaker och dildos för cam-modeller

1. Fansen älskar att se dig bli upphetsad

Det är oftast inte leksaken i sig som gör folk upphetsade, utan snarare att se dig njuta av dig själv och bli fylld av njutning. Din publik vill att du ska ha roligt och kommer förmodligen att älska att titta på allt som får dig att ha roligt. Kom bara ihåg: ju roligare du har, desto mer njuter de av showen.

2. Ökat självförtroende

Särskilt i början av din karriär kan du vara lite blyg och ha svårt att få orgasm - eller att göra det så mycket som du skulle vilja. I det här fallet kan det fungera som en stor självförtroendehöjare att ha en pålitlig liten vän som kan sätta dig i brand när som helst på ett ögonblick. Att ta fram en leksak gör att du omedelbart känner dig sexigare och mer självsäker.

3. Mer och mer intim interaktion med dina fans

Vibetoys (mer om dem senare) är en speciell kategori - ett barn av vibratorer och teknikindustrin - som gör att du kan lägga kontrollen i publikens hand. Låt dem ta kommandot och bestämma när de vill se dig nå klimax och de kommer säkert att vilja komma tillbaka för mer.

4. Ökade intäkter

Så snart du börjar göra dina streams mer interaktiva kommer dina fans att känna att de faktiskt deltar i upplevelsen. En enkel leksak kan vara ett mycket kraftfullt verktyg för att förändra hela deras upplevelse, vilket i slutändan kan ge dig en enorm ökning av din vinst.

Vad är vibrerande leksaker?

Låt oss titta närmare på vibe-leksakerna. Vanliga vibratorer kan fungera som ett hett tillägg om de får dig att tända till. Interaktiva vibrationsleksaker är dock, som tidigare nämnts, en speciell kategori, där en annan person kan styra intensiteten och vibrationerna via en app eller programvara. Detta kan göras enkelt genom att synkronisera apparna.

LOVENSE Nora Bluetooth Rabbit Vibrator med App Controlled, kraftfull trådlös vibrerande stimulator för kvinnor

Vilken typ av vibrerande leksaker finns på marknaden?

Precis som med alla andra sexleksaker är alternativen obegränsade. Alla populära modeller har olika fördelar. Oavsett om du vill prova en parmodell, olika vågmönster, stimulering av både G-punkt och klitoris på samma gång eller om buller är ditt främsta bekymmer, hittar du säkert ett lämpligt alternativ. Här är ett stort urval som referens.

Vilka vibrerande leksaker är kompatibla med Streamate?

Alla leksaker som fungerar med Lovense Connect eller FeelConnect-mobilappen är kompatibla med SMConnect, inklusive de flesta vibratorer från Lovense, Kiiroo och We-Vibe.

Bästa dildos för cam-modeller

Dildos är sexleksaker som är utformade för penetration och som kan ge njutning och stimulans... Vissa kvinnor tycker att det kan hjälpa dem att få orgasm om de använder en dildo. Medan för män är det också en rolig upplevelse att titta på det för fans eftersom det kan hjälpa dem att föreställa sig själva i situationen och fördjupa sig i upplevelsen.

Utforska din kreativitet när du väljer en ny dildo. Du kan till och med ha olika för olika tillfällen: en mjuk glasskon för sommaren och en 23 cm leksak som lyser i mörkret för de kallare, mörkare månaderna. Utforska de mest pikanta modellerna här.

Andra sexleksaker som du bör ha i din arsenal

Vilka andra leksaker bör du behålla i din samling? Här är de tre bästa som vi rekommenderar.

#1 - Magisk stav
Utan tvekan är det den mest populära vibratorn på marknaden. Välj en uppladdningsbar modell med gott om batteritid som kan bära dig genom långa strömmar. Den kommer säkert att bli en av dina favorit- och mest pålitliga partners.

#2 - Klitorisleksaker med tryckvåg
Hype har varit enorm kring denna nya kategori av klitorisfokuserade leksaker och det finns en anledning till det. Genom att använda rytmiska luftpulser för att stimulera klitoris är känslan som dessa leksaker ger som inget annat. Definitivt ett måste att prova.

#3 - Buttpluggar
Om du aldrig har provat det vibrerande alternativet - men gillar det vanliga alternativet - kan du få en upplevelse. Vissa interaktiva modeller har samma funktioner som alla andra vibrerande leksaker som kan styras med en app. Om du vill prova något annorlunda på den tekniska sidan är detta ditt bästa val.

Slutsatsen

Oavsett vilka leksaker du väljer finns det två saker att tänka på. För det första ska du göra din forskning för att alltid vara uppdaterad om de senaste prylarna. Det är trots allt du som ska vara experten i branschen. För det andra, observera alltid publikens reaktioner och skapa en show som ger näring åt deras fantasi i största möjliga utsträckning med rätt leksaker.

Mer intressant inlägg

Vald tagg: #all