De ekonomiska fördelarna med en webbkameramodell

Vägen från inga möjligheter till TOP

Den som tror att det är lätt att uppträda i webbkamera bör prova det själv först. Så här är min verklighet: Jag heter Catalina och började jobba med det här jobbet 2009. Som alla 19-åriga tjejer hade jag stora planer, men min ekonomiska situation hindrade mig från att uppfylla mina drömmar.
Jag bestämde mig för att börja jobba som tillfällig icke nakenmodell för att spara pengar till mina studier och för att kunna försörja mig själv i en större stad.

Jag gick blygsamt, skyggt och med en viss rädsla för det okända. På den tiden hade jag inte tillgång till så mycket information, jag hade ingen utbildning eller inledande rådgivning, för att inte tala om stöd. Mitt enda stöd var min syster, som redan arbet ade på området.

Dagen för den första liveshowen var full av känslor, jag var hämmad, osäker och obekväm, jag visste inte ens hur jag skulle visa upp mig. Jag blev chockad av de komplimanger jag fick från medlemmarna och jag fortsatte, jag började bli bekv äm.

Sex månader senare bestämde jag mig för att fortsätta och övergick från icke-vuxen till vuxen eftersom jag visste att lönen var mycket bättre och att jag nådde upp till 2 000 dollar i månaden, men jag visste att jag kunde och ville ha mer.

Vet du vad som hjälpte mig att tjäna mer?

Lust och ambitioner... Jag har velat göra en näsoperation redan innan jag började med det här jobbet. Ni vet den där brinnande längtan som ständigt tjatar på er, eller hur? Så jag satte igång och på tre månader samlade jag i hop pengar till en näsoperation.

Att se att jag kunde uppnå ett uppsatt mål gjorde mig mer ambitiös och ökade min medvetenhet om den stora potentialen i det här jobbet. Så jag satte upp ett nytt mål, nämligen att mitt smeknamn skulle visas bland de fem bästa modellerna på webbplatsen. Jag insåg att det skulle krävas mer för att nå dit och jag började självanalysera mig själv, och för detta började jag spela in mig själv under de kostnadsfria/privata liveströmmarna. Vi är våra egna bästa kritiker.

Efter denna analys kom jag fram till vad jag ville ändra: från smink, hår, hållning framför kameran till att investera i kläder enligt medlemmarnas önskemål. Jag vill erkänna att jag gjorde dessa förändringar för att jag ville det, och hela processen ökade bara mitt självförtroende.

Min gyllene period var 2012-2014 då jag arbetade med kärlek, gjorde det jag älskar, den blyga Catalina hade förvandlats till den utåtriktade och sociala Catalina och jag älskade det jag såg i kameran.

Jag hade blivit ekonomiskt oberoende, jag hade uppnått alla mina möjliga mål, så jag bestämde mig för att gå vidare till nästa nivå: olika möjligheter och ett nytt jobb, och nu 2022 är jag chef för Streamate - där jag har nöjet att leda ett team av smarta och vackra människor.

Mitt råd till dig:

  • Hitta det som lockar dig, förutom den ekonomiska aspekten, lita på dig själv, arbeta med glädje så kommer allting naturligt.
  • Var konsekvent, sätt upp ett schema och stanna längre när du har möjlighet, du vet aldrig hur nästa dag kommer att se ut.
  • Investera i din egen image, arbeta med din kontinuerliga utveckling.
  • Gör ständig research - XXX-filmer, vilka sexleksaker som efterfrågas, vilka positioner som är bra, leta efter nya kommunikations och tillvägagångssätt, analysera vad som är trendigt ur alla synvinklar och var inte rädd för att experimentera.
  • Ha en balans mellan den extremt sensuella sidan och den sociala sidan.

Det här är min berättelse! Behöver du hjälp med något?
Kontakta din Streamate Account Manager så hjälper de dig att ta dig igenom svårigheterna med att vara modell i början av din karriär.

Med kärlek,
Catalina

Mer intressant inlägg

Vald tagg: #all