Webbplatsens regler och policy för överträdelser

Precis som alla andra plattformar som gör det möjligt för användare att generera intäkter genom att interagera med kunder har Streamate en uppsättning regler och överträdelser. Oavsett om du är ny på Streamate eller om du har varit hos oss ett tag bör du bekanta dig med dessa regler. På så sätt riskerar du inte att få problem med ditt konto och du kan erbjuda dina kunder en säker och trevlig upplevelse. Webbplatsreglerna är också viktiga för oss som företag, eftersom vi måste och vill följa de bästa metoderna inom vuxenindustrin fullt ut.

Policy för överträdelser och systemet med tre strejker

Om en modell bryter mot Streamates regler kommer vår supportpersonal att noggrant analysera situationen genom att titta på hur modellen interagerade med användarna och hur hon hanterade sitt konto. Baserat på vårt teams resultat kommer vi att fatta ett beslut. Vissa av webbplatsens regler har en "ingen tolerans"-policy, vilket innebär att om modellen bryter mot dem kommer han eller hon att få sitt Streamate-konto stängt. Dessutom kommer detta också att hindra den personen från att någonsin arbeta på vår plattform igen. För att se till att du aldrig hamnar där, kolla in och följ vår webbplats "ingen tolerans"-regler när du streamar på vår plattform..

De regler som inte följer "ingen tolerans"-policyn är föremål för "tre-strejkpolicyn". Det innebär att om du bryter mot en regel en gång får du en varning eller en tillfällig avstängning. Samma sak gäller för det andra brottet, och ibland även det tredje. Men om du bryter mot webbplatsens regler den fjärde gången kommer vårt samarbete att avslutas och ditt konto att stängas.

Detta är de viktigaste webbplatsreglerna som Streamate för närvarande tillämpar:

  • Ingen tolerans för rollspel med minderåriga eller våldtäktsskildringar: Modeller får inte delta i handlingar som kräver att de låtsas vara minderåriga eller våldtäktsoffer/författare. Modellerna måste vägra att delta i spel som illustrerar sexuella handlingar utan samtycke/underåriga och omedelbart rapportera medlemmar som har dessa önskemål genom att hålla muspekaren över mappikonen bredvid deras namn i chattsektionen och klicka på knappen "Rapportera", vilket hjälper oss att hålla denna typ av innehåll borta från webbplatsen.
  • Ingen tolerans för vapen: Det är absolut förbjudet att visa skjutvapen eller andra farliga vapen under dina direktsändningar. Detta gäller även realistiska rekvisita.
  • Ingen tolerans för droganvändning: Det finns en regel om ingen tolerans för droger på Streamate. Modeller får inte visa/använda olagliga droger eller drogparaphernalia i kameran, inklusive drogrelaterade föremål som nålar och sprutor.
  • Streaming under påverkan: Modeller får inte streama om de är påverkade av droger eller alkohol. Om deras medvetenhet verkar nedsatt kommer streamingen att stoppas, och deras konto kan tillfälligt stängas av eller stängas.
  • Regeln om inga djur: Det är inte tillåtet att visa djur i kameran under direktsändningar. Om du gör det kan det leda till att ditt konto tillfälligt avbryts eller stängs.

Dessa åtgärder är inte tillåtna på Streamate och om du bryter eller låtsas bryta mot dem riskerar ditt konto att stängas. Det finns även andra regler för webbplatsen, som du hittar i Performer’s Code of Conduct. Se till att du känner till dem och tveka inte att kontakta vår support om du inte förstår våra webbplatsregler fullt ut.

Mer intressant inlägg

Vald tagg: #all