Sexting - Hur man tjänar pengar på att sms:a på Streamate

Tips för smutsigt prat och sexting

På Streamate är sexting mer än en rolig och sexig lek för älskare. Det finns många sätt som du kan tjäna pengar på om du är en av våra modeller, förutom att streama innehåll, och sexting är ett av dem. Om du är intresserad av att tjäna mer pengar genom att sms:a dina fans, får du här några tips om hur du kan få ut det mesta av denna extra inkomstkälla.

Vad är sexting?

Sexting är en kombination av sex och sms. I korthet innebär det att man chattar med en person via sms om sex. Det finns många andra namn på sexting, bland annat erotiskt prat, dirty talk eller naughty talk. Sexting kan ta olika former, från att vara roligt och lekfullt till att vara erotiskt och mycket beskrivande så att det kan öka den sexuella spänningen. Människor använder sexting för att bli upphetsade före eller under sexuell aktivitet, eller helt enkelt för skojs skull. Sexting kan innehålla olika saker som detaljerade, mycket erotiska beskrivningar, sexuella kommandon eller sexskämt. Om du vill förlita dig på sexting för att komma närmare dina fans och samtidigt tjäna mer pengar har du oändliga möjligheter. Utifrån varje persons beteende kan du välja att vara lekfull, seriös, sexig, dominant och ha roligt hela vägen. Här är några vanliga aspekter att tänka på när du sextar om du vill använda den här metoden på lång sikt och bli bättre och bättre.

Tips för sexting

Eftersom sexting inte innebär någon direkt visuell kontakt med personen du pratar med måste du anstränga dig lite och ha mycket fantasi för att det ska vara engagerande. Här är några saker som kan hjälpa dig att lyckas med att "sextooma":

  • Komplimanger - folk älskar dem, även om de inte alltid är äkta. Komplimanger stärker vårt självförtroende och humör, och de kan vara precis vad du behöver för att hålla igång ett sextingspel. Komplimanger din medlem för hans/hennes idéer, hans/hennes utåtriktade natur eller hur bra han/hon spelar sin roll om det är ett rollspel ni håller på med.
  • Använd medlemmens namn: Det är alltid viktigt att fokusera på att få den andra personen att må bra och känna att den har din odelade uppmärksamhet. Ett av de grundläggande sätten att göra detta och att ha ett personligt och effektivt tillvägagångssätt med varje medlem du sextar är att använda deras namn, upprepade gånger. Denna teknik kommer att få dem att känna sig viktigare för dig och förmodligen mer villiga att betala för sexting med dig igen i framtiden.
  • Var beskrivande - de som betalar för sexting vill vara med om en spännande upplevelse. Denna praxis kan vara mycket upphetsande om du släpper loss din kreativitet och skriver om sexiga scenarier som dina medlemmar skulle vilja prova i verkligheten. Var explicit och ge många detaljer eftersom ord måste ersätta bilder, vilket inte är lätt.
  • Var öppen: även om du inte har sextat någon på riktigt och inte vet var du ska börja, håll dig öppen, var flexibel, experimentera och upptäck vilka texter som har störst effekt på dina medlemmar. 
  • Använd JOI för att ge dina medlemmar glädje: Om en medlem vill skicka ett sms till dig för att prata snusk kan du använda JOI (jerk off instructions) för att göra honom/henne upphetsad och sedan hjälpa honom/henne att slappna av. Du kan ta det långsamt eller snabbt och uttryckligen tala om för medlemmen hur han/hon ska använda sina händer och vad han/hon ska göra hela vägen.
  • Rollspel: En av de mest spännande sakerna du kan göra när du sextar är att ha en rollspelskonversation. Att använda en falsk karaktär hjälper många människor att vara mer självsäkra, lättsamma och njuta av en mer intensiv upplevelse.

Dirty talk kan sätta fart på saker och ting och hjälpa dina medlemmar att verkligen slappna av och ha kul även när de inte träffar dig. Gör det bästa av det på Streamate och njut av högre inkomster.

Mer intressant inlägg

Vald tagg: #all