Verifiering av programföretag på Streamate

På Streamate använder vi olika verifieringsmetoder för att se till att alla våra modellers konton är legitima och att vår plattform är säker, skyddad och helt förenlig med vuxenindustrins regler och standarder. En av våra senaste säkerhetsåtgärder är verifieringsprocessen för programföretag. Läs mer om hur den fungerar och varför den är nödvändig.

 

 

Vad är verifiering av programföretag?

 

Verifiering av sändare är en automatisk verifieringsprocess som kan utföras när en artist börjar streama live på Streamate. Detta är en säker och skyddad verifiering som inte utsätter våra modeller för några risker för dataintegritet. För tillfället är det bara vissa av våra modeller som kan se steget för broadcaster-verifiering på sitt Streamate-konto. I framtiden kommer detta alternativ att bli tillgängligt för alla våra modeller.

 

När de registrerar sig på Streamate måste varje modell skicka in en kopia av sitt ID-kort. Detta dokument verifieras sedan av vårt team som ser till att modellens ID-foto stämmer överens med hans eller hennes liveframträdande under streamingtiden. Genom att förlita oss på automatisk kontroll av programföretag låter vi tekniken utföra denna kontroll, vilket sparar mycket tid. Dessa automatiska verifieringar gör att vi kan kontrollera modellens identitet i början av varje stream, flagga och lösa eventuella problem.

 

Processen är mycket snabb och enkel. Innan en stream börjar måste modellerna sitta framför kameran så att vårt program kan utföra en ansiktsskanning och jämföra hans eller hennes ansikte med deras ID-foto. Det tar bara några sekunder att slutföra verifieringen innan modellerna börjar streama. Oavsett resultatet av skanningen (om den skannade bilden stämmer överens med den som finns i ID-kortet eller inte) får modellerna börja sin stream. Om en felaktig matchning upptäcks kommer programmet att flagga den modellens konto och en medlem av vår personal kommer att kontrollera strömmen direkt. Om vårt team inser att modellen inte är kontots ägare kan de ge en varning, stoppa strömmen eller till och med stänga av kontot.

 

Varför använda automatisk verifiering av sändare?

 

Denna verifieringsprocess är viktig för att vi ska kunna garantera att de modeller som streamar live på vår plattform verkligen är ägarna till sina konton. Detta hjälper oss att se till att vår plattform är trygg och säker både för modeller och medlemmar. Den automatiska verifieringsprocessen för sändare gör det möjligt för oss att förhindra bedrägerier på nätet, stulna konton, obehöriga utförare eller andra olagliga handlingar. Dessutom gör detta steg det också möjligt för oss att garantera att våra strömmar uppfyller de rättsliga kraven, vilket ökar förtroendet för vår plattform och hjälper oss att upprätthålla utmärkta relationer med våra bankpartners och finansinstitut.

 

 

Är verifieringen av sändaren säker?

 

Denna process är 100 % säker. De skanningar vi utför lämnar aldrig våra servrar och de delas aldrig med andra grupper eller databaser. Tidigare skanningar sparas så att datorn lättare kan utföra jämförelsen mellan ansikte och ID-foto och ge snabbare resultat i tid.

 

Kommer skanningen att påverka min förmåga att streama?

 

Nej, den automatiska granskningen av programföretag hindrar dig inte från att strömma och den saktar inte ner din strömning.

 

Vad kan jag göra för att det ska bli lättare för skanningen att känna igen mig?

 

Den automatiska skanningen är mycket noggrann, men inte perfekt. Ibland kan programmet ha svårt att skanna ditt ansikte. För att hjälpa det och påskynda processen kan du se till att ditt ansikte finns i ramen och är väl upplyst under skanningen.

 

Kan jag rapportera problem som rör verifieringssteget för programföretag?

 

Vårt team är naturligtvis alltid redo att hjälpa dig med tekniska problem och din feedback kan hjälpa oss att förbättra processen. Vi inbjuder dig att kontakta vårt team när som helst.

Mer intressant inlägg

Vald tagg: #all