Hur kan du använda din mobiltelefon för att höja dina intäkter

Vi lever i en sammankopplad värld och särskilt i vårt jobb är det viktigt för cam modeller att bli en lite teknikkunniga och använda teknologin till deras förmån. Medan de flesta modellerna snabbt anpassar sig till Streamate och har inga problem med att skapa och hantera sina konto, inte alla använder mobil utrustningar för att tjäna mer. Upptäck hur du kan utnyttja kraften av dessa utrustningar för att höja din inkomst samt ha det roligt i processen.

Oberoende av att du är en ny eller en erfaren modell, kanske du vill diversifiera din verksamhet en lite. Det finns olika mobila teknologier och strategier du kan använda för att höja dina intäkter och göra ditt jobb och erbjudande mer intressant. Här är de extra huvudinkomstkällorna samt show alternativ mest inkomstbringande modeller litar på för att tjäna mer pengar. 

Streaming från din mobil

Mobiltelefoner innebär lysande alternativ för portföljdator eller PC. Ibland de är en livräddningsutrustning som gör det möjligt för modeller att fortsätta streaming i vilken som helst situation. Låt oss föreställa sig att din PC går sönder. Att laga eller ersätta den kan ta ett par dagar eller även längre. Under denna tid vill du ändå träffa dina lojala fans och fortsätta att tjäna stadigt. I detta fall är mobiltelefonen den perfekta utrustningen som gör det möjligt för dig att streama.

En annan scenario är när du åker på semester och fastnar långt hemmifrån för ett par dagar utan din portföljdator. Medan du har en bra internetuppkoppling kan du streama från din mobiltelefon så länge du vill. Du kan även använda din mobiltelefon för att skapa anpassat innehåll och skicka det. Vi ska berätta mer om det inom kort.

Foto och videoer

Människor betalar inte dig som cam modell bara för att njuta av ditt sällskap och samspela med dig privat. Några av dem som ständigt håller ett öga på din profil och försöker tillbringa tid med dig vill också köpa ditt anpassade innehåll. Detta innefattar speciella fotoalbum och videoer du kan skapa själv för din beundrarskara. Detta innehåll kan föreställa din unika och kreativa personlighet eller det kan fokusera på angivna fantasibilder eller fetischer, vilket är en bra startpunkt när människor som delar dessa fantasibilder är färdiga att spendera pengar att ge efter för.

Detsamma gäller videoer. Du känner till dina beundrares smakar. Så du kan registrera själv ensam, genom att göra något de typiskt önskar under dina privata eller exklusiva shower eller tillsammans med din partner. En bra idé är att skapa några videoer och foto i förväg samt gradvis ladda upp dem till Streamate så att du kan njuta av en passiv inkomstkälla.

Speciella shower

Idag de flesta som tjänar pengar online genom att ha anhängare försöker att använda en spontan inställning att överraska sina fans. Denna strategi gäller också för ”camming”. För att komma ut ur den rutinmässiga omgivningen kan du organisera shower utomhus då och då. Naturligtvis är det viktigt att vara på ett säkert område medan du gör det som en öde strand, en park eller någon annan plats där du kan streama innehåll utan att bryta platsens regler eller några offentliga normer!

Sexting

Sexting är ett nöje för par, men det är också ett bra sätt att tjäna extra pengar på Streamate. Här kan användare texta privata meddelande till dig medan du är offline. Utnyttja din mobiltelefon för att engagera dina efterföljare genom sexting. Detta ska hålla dem kopplad och höja skillnaden de betalar för dina privata shower. Sexting är en personlig ting och att tala till dem medan du är offline ska få dem känna sig privilegierade, vilket innebär mer uppskattning och pengar på ditt konto!

Dessa är bara några strategier du kan använda sig att höja dina intäkter. Mycket mer ska komma medan vi ständigt utvecklar och tar i bruk nya teknologier, särskilt medan vi kommunicerar online.

Mer intressant inlägg

Vald tagg: #all