Hur ska man bete sig i gratis chatt på Streamate

Om du är nybörjare på Streamate eller om du funderar på att bli modell finns det flera grundläggande saker du bör veta om gratischatten.I det här inlägget kommer vi att gå igenom några av de viktigaste aspekterna relaterade till hur du ska bete dig i gratischatten.

Vad betyder gratischatt?

På Streamate finns det 4 typer av föreställningar:

  • Privata föreställningar-betalda shows där mer än en användare kan delta
  • Exklusiva föreställningar- dessa show är endast tillgängliga till en användare
  • Block sessioner- där det finns en rabatt
  • Guld shows-som är speciella föreställningar

Om en modell inte är engagerad i någon av dessa shower betyder det att han eller hon är i „gratischatt”. Gratis chatten är platsen var all andvändare kan se och prata med modeller i skrift..

Grundläggande regler att följa i gratis chatt

Än av viktigaste sakerna du bör veta om gratis chatten är att här  är det inte tilllåtet att utföra några explicita showar eller visa nakenhet under bältesnivå.Om du vill veta mer om dessa regler kan du kontrollera uppförandekoden.

När en modell börjar strömma för första gången  är hans eller hennes rum tomt

Detta betyder dock inte att ingen tittar!

I gratis chatten kan ditt rum ses av potentiella medlemmar.Användare som inte har  loggat in ännu elller inte har ett konto kan också titta.

Genom att hålla muspekaren över en modells rum kan användarna se dessa shower live redan innan användarna de faktiskt går in i chattrummet. Det är viktigt att alltid vara medveten om detta faktum.

Medan i gratischatt är det viktigt att modellen är aktiv och engagerar användarna genom att tala till de direkt användning deras smeknamn, egga dem eller använda humor.Modeller bör försöka omvandla dessa användare till betalare så snart som möjligt!

En annan viktig strategi är att försätta titta på kameran medan du pratar med användarna.Detta hjälper till att skapa en starkare kontakt och erbjuder kunderna en personlig upplevelse.

Att ha ett kreativt och omtänksamt attityd är också extremt gagnelig.Om en användare går in i modellens rum betyder det att han redan gillar den modellen. Av denna anledning bör modellen försöka vara snäll, vara uppmärksam på den personen och undvika distraktioner.Genom att överraska användarna på kreativa sätt, antigen genom sitt utseende, sin show eller sina idéer, kommer modeller att öka sin popularitet och inkomst!

Mer intressant inlägg

Vald tagg: #all