Hur hanterar vi din integritet och skyddar dina data på Streamate?

Nuförtiden finns det många faror som lurar på internet och att registrera dina personuppgifter på vilken webbsida som helts kan göra dig lite orolig. På Streamate, oavsett om du är en modell eller en kund, bryr vi oss om din sinnesfrid och vill att du ska veta att  dina uppgifter är säkra hoss oss. Vi lägger stor vikt vid dataskydd och integritet.Här är vad du bör  veta om hur vi hanterar personuppgifter och hur vi skyddar din integritet.

Vilken typ av information samlas in av Streamate?

Det finns än mängd olika uppgifter  som vår webbsida samlar in för att förbättra  din enfarenhet så som information relaterad till din utrustning (datorer, mobiltelefoner,surfplattor etc.), information om din plats eller data som samlas in från de Kakor som används  av våra webbsidors som är indelade i olika kategorier. Alla data vi samlar in för att förbättra navigeringen på vår hemsida är konfidentiell, lagras säkert och används endast för att förbättra vår platforms prestanda.

Varför samlar in Streamate vissa personuppgifter?

Vi måsta ta emot och verifiera vissa personuppgifter från varje användare som skapar ett konto på Streamate. Denna personliga information är nödvändig så att vi kan se till att personen som skapade kontot verkligen är den person som loggar in på vår platform och använder våra tjänster.

Detta är tillgängligt  både för modeller och kunder. Om du är en modell är det också viktigt för oss att kontrollera din identitet innan vi kan skicka några betalningar till dig.

Har någon annan utom Streamate tillgång till de uppgifter du registrerar på Streamate?

På Streamate är alla dina personuppgifter skyddade. Vi delar inte dina personliga detaljer med tredje part. Vi tar skyddet av våra partners på störtsta allvar och vi andvänder robust teknik för att säkra vår webbsidor och skydda all känslig information vi lagrar.

Får jag tillgång till  eller ta bort de personuppgifter som jag delade med Streamate?

Efter du har skapat ett konto hos oss och delat personlig information med oss  av denna anledning har du rätt att få tillgång till dina personuppgifter när som helst.

Dina personuppgifter kan också tas bort och raderas på begaräns. Tänk dock  på, om du gör en sådan begäran att dina uppgifter kommer fortfarande att sparas i våra register under en viss tidsperiod enligt gälande lagar.

Behöver jag visa mitt ansikte medan jag använder kamera på Streamate?

Att visa ditt ansikte medan du kommunicerar med någon på Streamate kan göra hela upplevelsen mycket mer engagerande.Modeller som föredrar att visa sitt ansikte och därför interagerar på ett naturligt och vänlig sätt med medlemmar är de som tjänar mest. Det är dock inte obligatoriskt att visa ditt ansikte på kameran om du inte vill göra det.

Som modell, kan jag förhindra att mitt konto nås från vissa länder eller regioner?

Ja, du har möjligheten att blockera människor från vissa regioner eller länder från att se ditt modellkonto.Du kan enkelt implementera den här inställningen från ditt konto och förhindra att ditt rum blir synligt för användare som kommer från det området.

Om du har några andra frågor angående dina personuppgifter och hur vi behandlar dem på Streamate, tvecka inte att kontakta oss!

Mer intressant inlägg

Vald tagg: #all